Schilders Den Bosch en omstreken

Schilders Den Bosch en omstreken

Poulisse is een Schildersbedrijf in Den Bosch en directe omgeving. Bent u op zoek naar een professionele partij voor uw schilderwerk, behangen of het plaatsen van glaswerk in Den Bosch? Schildersbedrijf Poulisse is uw betrouwbare vakman in de regio. Onze kernwaarde zijn kwaliteit en vakmanschap en dit brengen we tot uiting in al onze disciplines. Hieronder vindt u meer informatie over onze schilders werkzaamheden in Den Bosch.
 

Uw schilder in Den Bosch

Schilder Den BoschSchildersbedrijf Poulisse levert professioneel schilderwerk schilderwerk in Den Bosch aan particulieren, bedrijven, woningstichtingen en VVE’s. Om onze professionaliteit te garanderen worden onze werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde schilders uit Den Bosch en directe omgeving.

Als onderdeel van ons schilderwerk bieden wij ook spuitwerk aan. Wij werken met een zogenaamde tempspray die de verf verwarmt om zo de perfecte laagdikte te bereiken. Perfect voor kozijnen, deuren, plafonds en wanden.
 

 

Onderhoud schilderwerk

Naast allround schilder en overige vaste diensten verrichten we ook (schilders)onderhoudswerkzaamheden. Deze onderhoudswerkzaamheden verzorgen we voornamelijk voor woningstichtingen en VVE’s. De werkzaamheden variëren van het wassen van houtwerk en algeheel schilderwerk tot het repareren en voorkomen van houtrot. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het opstellen van een meerjarenplan. Ook onderhoud verrichten wij in de regio Den Bosch.
 

Poulisse de Woonprofessionals

Poulisse beschikt over een eigen Deco Home winkel. Hier kunt u onder andere verf, behang sierprofielen, schildersbenodigdheden, gordijnen, vloerbedekking en nog veel meer halen. Hier kunt u kijken naar reeds gerealiseerde projecten om u een indicatie te geven van ons werk als schilder in Den Bosch en omstreken.
 

Contacteer uw schildersbedrijf Den Bosch

Ontdek ook onze kwaliteiten als schildersbedrijf uit Den Bosch! Wij zijn tevens actief als behanger en glaszetter in Den Bosch, Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel. Bekijk hier het project voor HAS Hogeschool in 's-Hertogenbosch.