Glaszetter Den Bosch

Glaszetter Den Bosch

Welkom bij Schildersbedrijf Poulisse; schilder, behanger en glaszetter in Den Bosch en nabijgelegen regio’s. Wij zijn specialist op diverse woninginrichting gebieden en beschikken over een eigen winkel. 
 

Glaszetter in Den Bosch en omgeving

Naast schilderwerk is beglazing een van onze hoofddisciplines. Als glaszetter Den Bosch zijn wij ervaren met zeer uiteenlopende beglazing projecten. Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden als glaszetter zijn: isolerende beglazing, enkele beglazing, brandwerende beglazing, inbraak werende beglazing, spiegels en ook het inbouwen van glas-in-lood in isolerende beglazing. De glasservice verzorgen wij voor de gehele regio Den Bosch.
 
glaszetter den bosch
 

Behanger Den Bosch

Poulisse is tevens actief als behanger in Den Bosch en omstreken. Wij zijn ervaren behangers en volgen ontwikkelingen op het gebied van behang en glasweefsel nauwlettend. In onze eigen Deco Home winkel hebben we de nieuwste behangboeken klaarliggen voor u om precies te vinden wat u zoekt. Ook een behanger nodig in Den Bosch? Neem dan contact met ons op voor een advies op offerte op maat.
 

Overige disciplines

Naast behanger, glaszetter en schilder in Den Bosch bieden we ook andere diensten aan. Hieronder een overzicht van de overige diensten:

Eigen woonwinkel

Poulisse woonprofessionals beschikt tevens over een eigen winkel in Velddriel. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen of een passend advies op maat!