Spuitwerk

Spuitwerk

Vakbekwaam, snel en betaalbaar

Op het gebied van spuitwerk volgen wij de laatste ontwikkelingen. Wij kunnen binnen schilderwerk uitvoeren met een tempspray. Deze tempspray verwarmt de verf in de slang. Daardoor bereiken we onder lage druk de juiste laagdikte en beperken we de overlast voor u tot een minimum. Zo worden kozijnen, deuren, plafonds en wanden van een gladde en sterke afwerking voorzien. Wij hebben de expertise in huis om elk materiaal, van metaal tot hout, te voorzien van een verflaag. Wij zorgen er samen met u voor dat uw oppervlak er uit ziet zoals u dat wil. Vooraf bespreken we uw wensen, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. 
 

Resultaat

Omdat spuitwerk net iets anders is als traditioneel schilderen levert het een iets ander resultaat op. Spuitwerk levert een iets gladder oppervlak dan met traditioneel schilderen, maar hou er rekening mee dat het profiel van de ondergrond zichtbaar blijft.
Uw wensen zijn de basis voor het resultaat dat u krijgt. Wij leveren standaard maatwerk omdat wij weten dat iedere klant uniek is. Wilt u weten welk type schilderwerk het beste bij u past? Neem contact op!
 

Interesse of vragen?

Heeft u interesse in onze diensten omtrent spuitwerkzaamheden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs bij onze locatie in Velddriel.
Contact


Spuitwerk Schildersbedrijf Poulisse