Behang en glasweefsel

Behang en glasweefsel

Behang

Behang kleedt een ruimte aan. In onze Deco Home winkel hebben we altijd de nieuwste behangboeken voor u klaar liggen. De laatste ontwikkelingen op het gebied van behang en glasweefsel én de manier waarop het geplakt moet worden, houden wij nauwlettend bij. Met jarenlange expertise kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van behangklusjes. Er komt stiekem namelijk nog heel wat bij kijken. Heeft u behangklusjes waarbij u hulp kunt gebruiken? Bij Poulisse bent u dan aan het juiste adres!


Glasweefselbehang

Ook voor glasweefselbehang (laten) aanbrengen moet u bij Poulisse zijn. Dit relatief nieuwe behangtype kennen wij als geen ander. Glasweefsel heeft een dubbele functie: het beschermt de muren tegen potentiële schade en is ook nog eens decoratief. Bij Poulisse zorgen we er voor dat het glasweefselbehang volledig past bij uw interieur en dat alles keurig verzorgd wordt aangebracht. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de juiste lijm en strakke aanbrenging, daar zorgen wij voor.


Interesse?

Heeft u interesse in onze behang of glasweefselwerkzaamheden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
  Contact