Schilder in Zaltbommel en omgeving

Schilder in Zaltbommel en omgeving

Bent u op zoek naar een professionele schilder in Zaltbommel? Bij Schildersbedrijf Poulisse bent u aan het juiste adres voor uw schildersklus in de gehele Bommelerwaard! Wij zijn een middelgroot familiebedrijf dat al sinds 1844 bestaat. Onze kernwaarde zijn kwaliteit en vakmanschap en dit brengen we tot uiting in al onze disciplines. Naast schilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor behangen of het plaatsen van glas in Zaltbommel en omsteken. Hieronder treft u meer informatie over onze disciplines.
 

Kozijnen schilderen in Zaltbommel

Op zoek naar een professionele schilder in Zaltbommel?

Wij verzorgen professioneel schilderswerk voor particulieren, bedrijven, woningstichtingen en VVE’s uit regio Zaltbommel. Om onze professionaliteit te garanderen worden onze werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde vaklieden.
Of het nu gaat om de eerste laag verf of om periodiek onderhoud, Schildersbedrijf Poulisse kan u helpen. Onze schilders maken gebruik van de beste materialen om u te voorzien van optimaal schilderswerk.


Ervaren schilders

Schilder Zaltbommel

Wilt u uw kozijnen, deuren of wanden laten schilderen? Vraag het onze vakmensen, onze ervaren schilders zorgen voor een grondig resultaat. Onze schilders komen uit de regio Zaltbommel en zijn gediplomeerd.

Actief in regio Zaltbommel

Of het nu gaat om een bedrijfspand of een woning. Wanneer u kiest voor Schildersbedrijf Poulisse uit regio Zaltbommel en een groot deel van de Bommelerwaard dan bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Onze schilders werken zorgvuldig en laten alles netjes achter.
​Een onderdeel van ons schilderwerk is spuitwerk. Wij werken met een zogenaamde tempspray die de verf verwarmt om zo de perfecte laagdikte te bereiken. Perfect voor kozijnen, deuren, plafonds en wanden.
Uw Bommelse woning ook laten schilderen? Neem dan contact met ons op.

Schildersbedrijf Zaltbommel


Behang en glasweefsel

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van behang en glasweefsel. In onze eigen Home made by winkel hebben we de nieuwste behangboeken klaarliggen voor u om precies te vinden wat u zoekt.
 

Onderhoud

Naast onze vaste diensten verrichten we ook onderhoudswerkzaamheden. Deze onderhoudswerkzaamheden verzorgen we voornamelijk voor woningstichtingen, VVE’s en particulieren. De werkzaamheden variëren van het wassen van houtwerk en algeheel schilderwerk tot het repareren en voorkomen van houtrot. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het opstellen van een meerjarenplan.
 

Poulisse de Woonprofessionals

Zoals eerder benoemt hebben we ook een eigen winkel. Hier kunt u onder andere verf, gordijnen, vloerbedekking, behang sierprofielen, schilder benodigdheden, gordijnen, vloerbedekking en nog veel meer halen. Wij zijn echte woonprofessionals en bieden een totaal concept om van u huis een thuis te maken. Vindt u het moeilijk om keuzes te maken voor u interieur wij bieden completen plannen aan van kleuradvies tot 3D tekening. Onze showroom is gevestigd in Kerkdriel, gelegen nabij Zaltbommel. Hier kunt u tevens reeds gerealiseerde projecten bekijken om u een indicatie te geven van ons werk.

 

Contacteer uw schilder

Direct een schilder in Zaltbommel en omstreken nodig? Of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de regio? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel.