Schilder Kerkdriel | Beglazing & Behangen

Schilder Kerkdriel | Beglazing & Behangen

Schildersbedrijf Poulisse uit Kerkdriel is dé specialist in o.a. schilderwerken, beglazing en behang. Bent u op zoek naar een professionele partij voor klus in de regio Kerkdriel? Bij Schildersbedrijf Poulisse bent u aan het juiste adres. Onze kernwaarde zijn kwaliteit en vakmanschap en dit brengen we tot uiting in al onze disciplines. Hieronder vindt u meer informatie over onze disciplines.
  We zijn een vakbekwaam schilder in Kerkdriel en directe omgeving. Wij verzorgen professioneel schilderwerk voor particulieren, bedrijven, woningstichtingen en VVE’s. Om onze professionaliteit te garanderen worden onze werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde vaklieden. 

Als onderdeel van ons schilderwerk bieden wij ook spuitwerk aan. Wij werken met een zogenaamde tempspray die de verf verwarmt om zo de perfecte laagdikte te bereiken. Perfect voor kozijnen, deuren, plafonds en wanden.
  Naast schilderwerk is beglazing een van onze hoofddisciplines. Als glaszetter uit Kerkdriel zijn wij van alle markten thuis en in alle aangrenzende regio’s. Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden als glaszetter zijn: isolerende beglazing, enkele beglazing, brandwerende beglazing, inbraak werende beglazing, spiegels en ook het inbouwen van glas-in-lood in isolerende beglazing.
  Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van behang en glasweefsel. In onze eigen Deco Home winkel hebben we de nieuwste behangboeken klaarliggen voor u om precies te vinden wat u zoekt.
 
  • Overige disciplines
Naast de hierboven genoemde diensten bieden we ook andere diensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in houtrotreparaties en kozijnvervanging, gevelreiniging en vloercoating.  
 

Gevelreiniging Kerkdriel

Ook voor gevelreiniging in Kerkdriel kunt u bij schildersbedrijf Poulisse terecht. Na verloop van tijd kan er aanslag in uw gevels ontstaan, voornamelijk door weersinvloeden. Poulisse heeft reeds jaren ervaring met het reinigen van gevels in de regio Kerkdriel. Ook kunnen wij uw gevel direct waterafstotend maken, waardoor een volgende behandeling minder snel nodig zal zijn.


Onderhoud
Naast onze vaste diensten verrichten we ook onderhoudswerkzaamheden. Deze onderhoudswerkzaamheden verzorgen we voornamelijk voor woningstichtingen en VVE’s. De werkzaamheden variëren van het wassen van houtwerk en algeheel schilderwerk tot het repareren en voorkomen van houtrot. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het opstellen van een meerjarenplan.
 

Poulisse de Woonprofessionals Kerkdriel 

Zoals eerder benoemt hebben we ook een eigen Deco Home winkel in Velddriel op een steenworp van Kerkdriel. Hier kunt u onder andere verf, behang sierprofielen, schildersbenodigdheden, gordijnen, vloerbedekking en nog veel meer halen. Hier kunt u kijken naar reeds gerealiseerde projecten zoals schilderwerken in Kerkdriel en omgeving, om u een indicatie te geven van ons werk.
 

Contacteer uw schilder in Kerkdriel

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als schilder, glaszetter, gevelreiniger of behanger in de regio Kerkdriel? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel.