Schildersbedrijf regio Heerewaarden

Schildersbedrijf regio Heerewaarden

Schildersbedrijf Poulisse levert professioneel schilderwerk schilderwerk in Heerewaarden aan particulieren, bedrijven, woningstichtingen en VVE’s. Om onze professionaliteit te garanderen worden onze werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde schilders uit de buurt van Heerewaarden.
 

Schilders Heerewaarden en omgeving

Poulisse is een lokaal schildersbedrijf actief in Heerewaarden en in de hele Bommelerwaard. De schilders van Poulisse zijn een betrouwbare partner en bekend in de regio. Onze kernwaarden zijn kwaliteit en vakmanschap en dit brengen we tot uiting in al onze disciplines. Hieronder vindt u meer informatie over onze schilders werkzaamheden in Heerewaarden.

schilders heerewaarden

Spuitwerk

Als onderdeel van ons schilderwerk bieden wij ook spuitwerk aan. Wij werken met een zogenaamde tempspray die de verf verwarmt om zo de perfecte laagdikte te bereiken. Perfect voor kozijnen, deuren, plafonds en wanden.
 

Onderhoud in schilderwerk

Naast allround schilder en overige vaste diensten verrichten we ook (schilders)onderhoudswerkzaamheden. Deze onderhoudswerkzaamheden verzorgen we voornamelijk voor woningstichtingen en VVE’s. De werkzaamheden variëren van het wassen van houtwerk en algeheel schilderwerk tot het repareren en voorkomen van houtrot. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het opstellen van een meerjarenplan. Ook onderhoud in schilderwerk voeren we uit in Heerewaarden en een groot deel van de Bommelerwaard.
 

Inspiratie in de winkel van Poulisse

Poulisse beschikt over een eigen Deco Home winkel. Hier kunt u onder andere verf, behang sierprofielen, schildersbenodigdheden, gordijnen, vloerbedekking en nog veel meer halen. Hier kunt u kijken naar reeds gerealiseerde projecten om u een indicatie te geven van ons werk als schilder in onder andere Heerewaarden en nabij gelegen plaatsen.

schildersbedrijf heerewaarden

Ontmoet uw lokale Schildersbedrijf Poulisse Heerewaarden

Contacteer gerust uw lokale schilder voor Heerewaarden of kom langs in onze winkel welke u vanuit Heerwaarden binnen een kwartiertje bereikt!