Schilders Rossum en omgeving

Schilders Rossum en omgeving

Poulisse is uw schilder in Rossum en actief in de hele Bommelerwaard. Schildersbedrijf Poulisse is uw betrouwbare partner, bekend in de regio. Onze kernwaarde zijn kwaliteit en vakmanschap en dit brengen we tot uiting in al onze disciplines. Hieronder vindt u meer informatie over onze schilders werkzaamheden in Rossum.
 

Schildersbedrijf Rossum

Schilder RossumSchildersbedrijf Poulisse levert professioneel schilderwerk schilderwerk in Rossum aan particulieren, bedrijven, woningstichtingen en VVE’s. Om onze professionaliteit te garanderen worden onze werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde schilders uit Rossum en directe omgeving.

Als onderdeel van ons schilderwerk bieden wij ook spuitwerk aan. Wij werken met een zogenaamde tempspray die de verf verwarmt om zo de perfecte laagdikte te bereiken. Perfect voor kozijnen, deuren, plafonds en wanden.

 

Onderhoud schilderwerk

Naast allround schilder en overige vaste diensten verrichten we ook (schilders)onderhoudswerkzaamheden. Deze onderhoudswerkzaamheden verzorgen we voornamelijk voor woningstichtingen en VVE’s. De werkzaamheden variëren van het wassen van houtwerk en algeheel schilderwerk tot het repareren en voorkomen van houtrot. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het opstellen van een meerjarenplan. Ook onderhoud verrichten wij in de regio Rossum.
 

Poulisse de Woonprofessionals

Poulisse beschikt over een eigen Deco Home winkel. Hier kunt u onder andere verf, behang sierprofielen, schildersbenodigdheden, gordijnen, vloerbedekking en nog veel meer halen. Hier kunt u kijken naar reeds gerealiseerde projecten om u een indicatie te geven van ons werk als schilder in Rossum en andere delen van de Bommelerwaard.
 

Contacteer Schildersbedrijf Poulisse Rossum

Wilt u graag contact met uw lokale schilder in Rossum? Neem dan gerust even contact met ons op. Of kom langs in onze winkel welke u vanuit Rossum binnen 10 minuten bereikt! Wij staan graag voor u klaar.