Schilders of schildersbedrijf in Hedel

Schilders of schildersbedrijf in Hedel

Poulisse is vakkundig schilder in Hedel en omgeving. Bent u op zoek naar een professionele partij voor uw schilderwerk, behangen of het plaatsen van glaswerk in de regio Hedel? Bij Schildersbedrijf Poulisse bent u aan het juiste adres. Onze kernwaarde zijn kwaliteit en vakmanschap en dit brengen we tot uiting in al onze disciplines. Hieronder vindt u meer informatie over onze disciplines.
 

Schilders Hedel

Schilderwerk HedelWij verzorgen professioneel schilderwerk voor particulieren, bedrijven, woningstichtingen en VVE’s. Om onze professionaliteit te garanderen worden onze werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde vaklieden.  
 

Schildersbedrijf Hedel

Of het nu gaat om een bedrijfspand of een woning in Hedel. Wanneer u kiest voor Schildersbedrijf Poulisse dan bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Onze schilders werken zorgvuldig en laten alles netjes achter. Poulisse is uw schilder in Hedel en directe omgeving. We zijn hier altijd in de buurt!

Schilder Hedel
​Een onderdeel van ons schilderwerk is spuitwerk. Wij werken met een zogenaamde tempspray die de verf verwarmt om zo de perfecte laagdikte te bereiken. Perfect voor kozijnen, deuren, plafonds en wanden. Uw woning laten schilderen door ervaren schilders? Neem dan gemakkelijk contact met ons op.
Offerte AanvragenBeglazing
Naast schilderwerk is beglazing een van onze hoofddisciplines. Als glaszetter zijn wij van alle markten thuis. Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden als glaszetter zijn: isolerende beglazing, enkele beglazing, brandwerende beglazing, inbraak werende beglazing, spiegels en ook het inbouwen van glas-in-lood in isolerende beglazing.

Behangen
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van behang en glasweefsel. In onze eigen Deco Home winkel hebben we de nieuwste behangboeken klaarliggen voor u om precies te vinden wat u zoekt.

Overige disciplines
Naast de hierboven genoemde diensten bieden we ook andere diensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in houtrotreparaties en kozijnvervanging, gevelreiniging en vloercoating.  

Onderhoud
Naast onze vaste diensten verrichten we ook onderhoudswerkzaamheden. Deze onderhoudswerkzaamheden verzorgen we voornamelijk voor woningstichtingen en VVE’s. De werkzaamheden variëren van het wassen van houtwerk en algeheel schilderwerk tot het repareren en voorkomen van houtrot. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het opstellen van een meerjarenplan.
 

Poulisse de Woonprofessionals

Zoals eerder benoemt hebben we ook een eigen Deco Home winkel. Hier kunt u onder andere verf, behang sierprofielen, schildersbenodigdheden, gordijnen, vloerbedekking en nog veel meer halen.
Hier kunt u kijken naar reeds gerealiseerde projecten om u een indicatie te geven van ons werk.
 

Uw schilder in Hedel

Heeft u een schilder in Hedel nodig? Dan is Poulisse altijd in de buurt! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel.