Gespecialiseerd schilder, glaszetter & behanger in Ammerzoden

Gespecialiseerd schilder, glaszetter & behanger in Ammerzoden

Welkom op de website van Schildersbedrijf Poulisse, uw vakkundig schilder in Ammerzoden! Bent u op zoek naar een professionele partij voor uw schilderwerk, behangen of het plaatsen van glaswerk in de regio Ammerzoden? Bij Schildersbedrijf Poulisse bent u aan het juiste adres. Onze kernwaarde zijn kwaliteit en vakmanschap en dit brengen we tot uiting in al onze disciplines. Hieronder vindt u meer informatie over onze disciplines.
  Wij verzorgen professioneel schilderwerk voor particulieren, bedrijven, woningstichtingen en VVE’s. Om onze professionaliteit te garanderen worden onze werkzaamheden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde vaklieden.  

Als onderdeel van ons schilderwerk bieden wij ook spuitwerk aan. Wij werken met een zogenaamde tempspray die de verf verwarmt om zo de perfecte laagdikte te bereiken. Perfect voor kozijnen, deuren, plafonds en wanden. Poulisse is uw schilder in Ammerzoden en nabij gelegen plaatsen. We zijn hier altijd in de buurt!
  Naast schilderwerk is beglazing een van onze hoofddisciplines. Als glaszetter zijn wij van alle markten thuis. Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden als glaszetter zijn: isolerende beglazing, enkele beglazing, brandwerende beglazing, inbraak werende beglazing, spiegels en ook het inbouwen van glas-in-lood in isolerende beglazing.
  Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van behang en glasweefsel. In onze eigen Deco Home winkel hebben we de nieuwste behangboeken klaarliggen voor u om precies te vinden wat u zoekt.
 
  • Overige disciplines

Naast de hierboven genoemde diensten bieden we ook andere diensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in houtrotreparaties en kozijnvervanging, gevelreiniging en vloercoating.  
 

Onderhoud

Naast onze vaste diensten verrichten we ook onderhoudswerkzaamheden. Deze onderhoudswerkzaamheden verzorgen we voornamelijk voor woningstichtingen en VVE’s. De werkzaamheden variëren van het wassen van houtwerk en algeheel schilderwerk tot het repareren en voorkomen van houtrot. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het opstellen van een meerjarenplan.
 

Poulisse de Woonprofessionals

Zoals eerder benoemd hebben we ook een eigen Deco Home winkel. Hier kunt u onder andere verf, behang sierprofielen, schildersbenodigdheden, gordijnen, vloerbedekking en nog veel meer halen.
Hier kunt u kijken naar reeds gerealiseerde projecten om u een indicatie te geven van ons werk.
 

Contact

Benieuwd wat wij als schilder voor u kunnen betekenen in de regio Ammerzoden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel.